4 μαθήματα οικονομίας από τον πρίγκιπα Χάρι

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει αλλάξει μια σειρά από δημόσια πρόσωπα στην πολύχρωμη ζωή του. Αλλά μια νέα βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, που συμπίπτει με τον γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle στις 19 Μαΐου, αποκαλύπτει πολλές αποδείξεις ότι η προοπτική του για τη οικονομία είναι πιο κοντά σε πολίτη παρά σε πρίγκηπα lån penge online.

1. Όταν ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν πέντε ετών, πήγε για ψώνια με τη μητέρα του Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον αδερφό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ σε κατάστημα στο Kensington του δυτικού Λονδίνου.

Τυπικά, τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας δεν έχουν πάνω τους χρήματα, αλλά η Νταϊάνα θεωρούσε επιτακτική την κατανόηση της αξίας των χρημάτων από τα παιδιά της και τους έδινε χαρτζιλίκι που τους επιτρέπεται να ξοδεύουν σε τέτοιες εκδρομές στα καταστήματα. Αλλά όταν ο Χάρι προσπάθησε να αγοράσει ένα κόμικ σούπερ ήρωα, μια σοκολάτα και τσίχλες, βρήκε ότι δεν είχε αρκετά λεφτά.

Ο Χάρι συμπεριφέρθηκε πολύ καλά, επιστρέφοντας τα γλυκά, οπότε η Diana αποφάσισε ότι του άξιζε cheeseburger και τηγανητές πατάτες. Έτσι οι τρεις κατευθύνθηκαν προς το πλησιέστερο McDonald’s, όπου ο William και ο Harry διάλεξαν τα γεύματά τους και μετέφεραν τα Happy Food τους σε ένα τραπέζι στη γωνία, όχι μακριά από τους διακριτικά τοποθετημένους υπαλλήλους προστασίας τους.

2. Ο Χάρι δεν είναι αδέξιος όταν πρόκειται για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Το 2007 ο Bryn Parry και η σύζυγός του Emma Parry ξεκίνησαν τη φιλανθρωπική οργάνωση Βοήθεια για τους Ήρωες (H4H) για να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις για Βρετανούς στρατιώτες και γυναίκες. Η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης της πρωτοβουλίας ήταν εκτεταμένη και η φιλανθρωπία έλαβε υποστήριξη από τους Simon Cowell, Michael Caine και Sharon Osbourne.

Αλλά όταν ο Χάρι και ο αδελφός του Γουίλιαμ υποστήριζαν την φιλανθρωπία, έστειλαν τη φιλανθρωπική οργάνωση σε μια διαφορετική σφαίρα εντελώς. Όταν οι δύο πρίγκιπες φορούσαν τα wristbands της φιλανθρωπίας σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, γρήγορα έγινε δημοφιλής. Ο Bryn Parry ότι «Και οι δύο σήκωσαν τα χέρια τους και έδειξαν τα wristbands και βέβαια οι εφημερίδες το δημοσίευσαν. Ο κόσμος ήθελε να φοράει το ίδιο βραχιολάκι μετά από αυτό.”

3. Ο Χάρι είναι σίγουρα παντρεμένος Meghan Markle για την αγάπη, όχι για τα χρήματα.

Ο πατέρας της Meghan κήρυξε πτώχευση τον Ιούνιο του 2016. Ενώ είχε κερδίσει ένα καλό επίδομα από την ABC, πέρασε δύσκολες στιγμές, μερικές φορές δουλεύοντας σε εστιατόριο και έπλενε πιάτα για να πληρώσει το ενοίκιο και ο ίδιος σχεδόν άστεγος κατά καιρούς, αλλά εργάστηκε πραγματικά σκληρά lån 15000 trods rki.

4. Ο Χάρι φαίνεται να έχει μια αναζωογονητική αίσθηση του χιούμορ για τα υλικά αγαθά.

Ενώ υπηρετούσε με το βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν το 2007, ο διοικητής του εμπνεύστηκε από την τότε φίλη του Chelsy Davy για να του κάνει μια πλάκα. Ο Χάρι είχε πάντα μαζί του μια εικόνα της Chelsy και μιλούσε στους στρατιώτες για τη φίλη του. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έλαβε ένα εσώρουχο, που έκανε τους συναδέλφους του να τον πειράζουν ανελέητα. Ο Χάρι σκέφτηκε ότι το σλιπ ήταν δώρο από την Τσέλσι. Στην πραγματικότητα, το εσώρουχο ανήκε σε μια εξωτική χορεύτρια και ήταν δώρο από τον διοικητή του.